Kan jag byta eller ta bort underlag?

Vill du lägga till, ta bort eller ändra underlag på ett bokfört verifikat? Om du öppnar upp verifikatet på sidan Bokfört, så kan du göra dessa ändringar. Har verifikatet ännu inget underlag, klicka på Ladda upp underlag. Nu kan du hämta kvittot eller fakturan från dina filer på datorn eller välja bland redan uppladdade underlag från sidan Att göra.

Ladda upp underlag till verifikat

Vill du sedan lägga till ännu ett underlag kan du göra detta genom att klicka på "+ Lägg till sida" under underlaget som redan ligger där.

Lägg till fler sidor

Ifall du önskar ta bort ett underlag som du laddat upp klickar du på flervalsikonen och väljer Radera hela kvittot.

radera_underlag