Delar ni vår vision?

Samarbeta med oss för att tillsammans göra småföretagares vardag lite enklare.

Teama upp er med oss!

Få fler fördelar med Bokio.

Med marknadens mest intuitiva och användarvänliga program för bokföring, företagskonto, fakturering och lön kan vi hjälpa era medlemmar, konsulter och kunder att bli ännu mer framgångsrika.

Bli en del av vårt community där över 50 000 småföretagare använder Bokio för att driva bolag. Vi vill gärna ta reda på hur vi tillsammans kan göra deras vardag både roligare och enklare.

Tveka inte att höra av er!

Bokföring, fakturering och lön

Ett digitalt bokföringsprogram har aldrig varit enklare. Sköt företagandet på ett och samma ställe, i Bokio!

Card

Företagskonto och MasterCard

Med Bokio Företagskonto blir det enklare än någonsin att göra betalningar och bokföra, allt på ett och samma ställe.

Välj konsult i Bokio som du vill få offert från

Superenkelt att få hjälp

Vi samarbetar med flera redovisningsbyråer som våra användare har tillgång till direkt i Bokio.

Kontakta oss för att bli partner

Genom att kontakta Bokio kommer dina personuppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Utvalda samarbetspartners

Tingent

Accountor

Antler

Bonliva

Hedera

One Economy

Deskjockeys

Win-win ekonomi

Cookies

Vi använder första- och tredjepartscookies och annan liknande spårningsteknik för att analysera data, utveckla och förbättra vår webbplats, anpassa funktionalitet och innehåll för dig samt för personaliserad annonsering på egna och samarbetspartners plattformar. Cookies som inte är strikt nödvändiga eller för funktion och analys placeras endast om du samtycker till det. Du kan när som ändra ditt samtycke under personliga inställningar i inloggat läge. För mer information om de cookies vi använder och hur vi behandlar eventuella personuppgifter, se vår Cookiepolicy respektive vår Integritetspolicy.