Bokio Start

Nystartad

Få ett försprång med 6 månader gratis

Som nystartad får du upp till 6 månader på köpet när du tecknar en plan. I Bokio sköter du både betalningar och bokför enkelt själv!

Check

Allt för ditt nya företag

Som nystartad kan det vara mycket att hålla reda på, gör det enkelt med allt-i-ett i Bokio.

Money

Slipp betala för bank

I Bokio ingår företagskonto med bankkonto, bankgiro och företagskort utan extra kostnad.

Anpassade fakturafunktioner

Superlätt att bokföra

Bokföringsmallar och automatiska förslag gör att vem som helst kan göra sin egen bokföring.

Hjälp och community

Få hjälp och tips i guider och community med över 15000 företagare.

Allt för ditt nya företag i ett system

6 månader på köpet när du väljer Premium eller 3 månader med Premium Plus. Skapa konto och få erbjudandet när du tecknar din plan!
Betala kvartalsvis Betala årsvis
Premium Premium Plus

Premium

349 299 kr 349 kr /Mån

Allt-i-ett för ditt företag

+ 6 GRATIS månader

Skapa konto

• Bokföring med färdiga mallar

Sök efter det du vill bokföra och välj mall. Få automatiska förslag och bokför med ett klick!

• Banktjänster direkt i Bokio

Företagskonto med bankkonto, bankgiro och företagskort. Integrerat i din bokföring!

• Fakturera och ta betalt enkelt

Integrerad fakturering med automatisk avprickning och bokföring.

• Användarvänlig lönehantering

Skapa, skicka och hantera löner. Betala direkt från Bokio till både anställda och Skatteverket.

• Bankkoppling

Spara tid och hämta transaktionerna direkt från den bank du använder.

Premium Plus

599 kr 599 kr /Mån

Gå Plus med finansiell återbäring

+ 3 GRATIS månader

Skapa konto

ALLT I PREMIUM OCH:

• Tjäna pengar på ditt företagskonto

Boosta ekonomin med återbäring (f.n. 2%) på ditt kontosaldo med obegränsat fria uttag. Som ränta, fast bättre!

• Cashback på kortköp

Spara pengar och få 1% tillbaka varje gång du betalar med ditt Bokio företagskort.

• Gratis bokföringssupport

Slipp lägga extra tid och riskera kostsamma fel, få vägledning direkt i Bokio.

• Prioriterad support med livechatt

Få snabb hjälp när du behöver det.

Se vad du kan tjäna

Jämför prisplaner
Hur fungerar Bokio Start?

Bokio Start är ett erbjudande för dig som startat företag senaste 3 månaderna att komma igång extra förmånligt med Bokio! När du tecknar planen Premium får du 6 månader på köpet och med planen Premium Plus får du 3 månader på köpet. Om dina företagsuppgifter hämtas från Allabolag när företaget skapas i Bokio kommer erbjudandet automatiskt att aktiveras för dig som är berättigad erbjudandet.

Väljer du Premium kvartalsprenumeration så betalar du för ett kvartal (1 047 kr exkl. moms) direkt och får 6 månader extra tillagt på din prenumerationsperiod, alltså totalt 9 månader till priset av 3. Väljer du Premium med årsprenumeration betalar du för ett år (3 588 kr exkl. moms) direkt och får totalt 18 månader på din första prenumerationsperiod, till priset av 12.

Premium Plus är prisplanen där du får finansiell återbäring på Bokio Företagskonto (återbäring på kontosaldot och cashback på alla kortköp) och när du tecknar den planen med Bokio Start så får du 3 månader på köpet. Planen finns enbart som kvartalsprenumeration vilket innebär att du betalar 1 797 kr exkl. Moms och får totalt 6 månader på din första prenumerationsperiod (till priset av 3).

Villkor för erbjudandet Bokio Start

Erbjudandet Bokio Start gäller dig som startat företag under de senaste 3 månaderna, räknat dagen du tecknar din plan. Om du är berättigad erbjudandet så aktiveras det automatiskt på ditt företag i Bokio. Startdatumet för ditt företag hämtas från Skatteverket baserat på ditt organisationsnummer.

Om du startat företag senaste 3 månaderna men inte ser erbjudandet på ditt företag, kontakta support så hjälper vi dig.

Är Bokio Start för alla företagstyper?

Bokio Start erbjuds för alla företagstyper som det finns stöd för i Bokio, dvs. Aktiebolag, enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag och ekonomisk förening.

Observera att om du vill ansöka om Bokio Företagskonto (integrerat bankkonto, bankgiro och företagskort) så stöds detta för aktiebolag, enskild firma och handelsbolag (dvs. det har ej stöd för kommanditbolag eller ekonomisk förening). Fler företagsformer kan komma att bli aktuella i framtiden.

Kan jag ta del av erbjudandet även om jag inte startat mitt företag än?

Du som ännu inte startat ditt företag kan ta del av erbjudandet Bokio Start så snart ditt företag är registrerat. Om du vill kan du använda vår tjänst för att få hjälp att starta aktiebolag. Så fort du fått företagets org-nummer kan du skapa ditt konto i Bokio och erbjudandet kommer då att automatiskt aktiveras så att du kan teckna din plan och få extra månader på din prenumeration.

Läs mer om Bokio Start här
“Att Bokio har bank och bokföring i ett och jag kan logga in på ett ställe är en otrolig tidssparare, samtidigt som jag har full kontroll på allt”
- Jacob Qvisth, VD på Hopen
“Bokio lägger på nya funktioner i snabbt tempo. Med Premium Plus kommer jag dessutom tjäna mer än vad tjänsten kostar tack vare återbäringen på företagskontot”
- Simon Gärtner, Grundare på Spgarn AB.

Funktioner som gör det lättare att driva eget

Bokföring

Har du erfarenhet av bokföring sen innan? Det spelar ingen roll! Med smarta mallar och bokföringsförslag slipper du hålla koll på kontonummer, debet och kredit. Bokföring har aldrig varit enklare (och roligare)!

Läs mer om bokföring i Bokio

Företagskonto

Integrerat bankkonto, bankgiro och företagskort gör att du slipper dubbeljobb, dyra bankkostnader och får full kontroll på din ekonomi. Med Premium Plus kan du dessutom tjäna pengar på dina pengar – få återbäring på ditt kontosaldo och cashback på alla kortköp.

Läs mer om Bokio Företagskonto

Fakturering

Att ta betalt ska vara den enkla delen av företagandet! I Bokio kommer du enkelt igång direkt och fakturerar dina kunder. Anpassade funktioner såsom e-faktura, offerter, stöd för ROT/RUT ingår utan extra kostnad, dessutom helt integrerat till din bokföring.

Läs mer om fakturering

Lönehantering

Hantera löner smidigt och slipp räkna ut skatt, semester, arbetsgivaravgifter och annat manuellt. Betala direkt från Bokio till både anställda, Skatteverket och koppla till ditt skattekonto (AB) för att bokföra transaktionerna lätt som en plätt!

Läs mer om lönehantering

Support

Få hjälp och tips i guider och community med över 16 000 engagerade företagare. Behöver du extra stöd? Ta kontakt med en redovisningskonsult direkt via Bokio eller använd vår bokföringssupport.

Få svar på dina frågor

Bokslut

Känns bokslut skrämmande? I Bokio kan du faktiskt göra det på egen hand med hjälp av våra steg för steg-guider. För dig som driver enskild firma får du ut NE-bilagen automatiskt och aktiebolag kan enkelt skapa årsredovisning och deklaration via integration.

Läs mer om bokslut

Testa två veckor gratis

Kommer Bokio passa dig?

Vi tror det! Men för säkerhets skull får du börja med en provperiod i två veckor – utan att binda dig eller lägga in någon betalinformation.

Företagskontot som gör det ovanligt enkelt att bokföra

Slå ihop bank och bokföring

Ett företagskonto som förenklar din bokföring, på riktigt. Integrerat bankkonto, bankgiro och företagskort direkt i Bokio. Ett system istället för två helt enkelt!

Vet vad du betalar för dina banktjänster

Med många banker behöver du betala både startkostnad och flera svårbegripliga avgifter för dina dagliga transaktioner. Det slipper du med Bokio! Dessutom är det löjligt enkelt att komma igång, helt digitalt utan krångliga processer.

Tjäna pengar på fler sätt

Boosta företagets ekonomi med Premium Plus och få återbäring (f.n. 2%) på ditt kontosaldo (som din banks ränta, fast bättre!) och 1% cashback på alla kortköp.

Läs mer om Bokio Företagskonto

Cookies

Vi använder första- och tredjepartscookies och annan liknande spårningsteknik för att analysera data, utveckla och förbättra vår webbplats, anpassa funktionalitet och innehåll för dig samt för personaliserad annonsering på egna och samarbetspartners plattformar. Cookies som inte är strikt nödvändiga eller för funktion och analys placeras endast om du samtycker till det. Du kan när som ändra ditt samtycke under personliga inställningar i inloggat läge. För mer information om de cookies vi använder och hur vi behandlar eventuella personuppgifter, se vår Cookiepolicy respektive vår Integritetspolicy.