Lägg till Red Flag som skatteadress för ditt aktiebolag.

Red Flag övervakar och tar hand om ditt företags skatteinbetalningar och momsdeklarationer. Vår vision är att göra det så smidigt som möjligt för dig som företagare att använda vår tjänst till ditt företags bokföring. Vi vill därför be dig att utse Red Flag som ”särskild skatteadress” gentemot Skatteverket. (En beskrivning på hur man gör följer här nedanför.) Särskild skatteadress innebär att vi står som mottagare för t.ex. blanketter och utdrag som rör ditt aktiebolags momsredovisning och skatteinbetalningar. Frågor från Skatteverket som kräver någon form av beslut eller innehåller delgivning av något slag kommer alltid att adresseras till företagets registrerade adress.

Logga in på verksamt.se och följ nedanstående instruktioner.

  1. Gå in under ”Mina sidor” och välj ditt aktiebolag under ”Mina uppgifter” - ”Företag”.

2. Du kommer då till en vy där du ser din registrerade information om ditt företag. Under rubriken ”Skatteverket” hittar du ”Ändra uppgifter: Ändra kontaktuppgifter”

3. Gå in på ”ändra kontaktuppgifter” för att lägga till särskild skatteadress. "Red Flag AB, Box 24288, 104 51 Stockholm". Signera med ditt mobila bankID för att skicka ändringen till Skatteverket.

Red Flag AB
Box 24288
104 51 STOCKHOLM

Vänligen meddela oss när detta är gjort genom att maila oss på support@redflag eller ringa oss på 08-50 25 40 86. Det går också bra att meddela oss i chattrutan på www.redflag.se eller från din kontaktsida. 

Tack på förhand!

Vänligen 

Red Flag

Hittade du svaret?