Här har vi listat de vanligaste orsakerna till avvisad uppladdning.

Det framgår inte vad som har köpts eller felaktig kommentar

Säg att man t.ex. har köpt en bok. Detta kan bokföras på flera olika sätt. T.ex. som representationsgåva, kontorsinredning, vidarefakturering, övrig extern kostnad.

När det inte är givet för oss vilket sätt du har tänkt att det ska kopplas till din verksamhet behöver du specificera detta i kommentarsfältet.

5 vanligaste kommentarerna

Förbrukningsvaror, t.ex. inköp av mobiltelefon, dator
Programvaror, t.ex. Adobe Photoshop
Resekostnader, t.ex. hyrbil, flyg, tåg, kommunaltrafik, taxi, hotell, reseräkning
Representation, t.ex. gåva, lunch, middag (kom ihåg att inkludera gästlista)
Externa tjänster, t.ex. bankkostnader, IT-tjänster, konsultarvoden, webbhotell

Fler kommentarer

Lokalkostnader, Hyra av inventarier, Reklam, Kontorsmaterial, Vidarefakturering, Telefoni, Företagsförsäkring, Pensionskostnader, Gruppförsäkring, Utbildning, Sjuk och hälsovård.

Andra vanliga anledningar till avvisad uppladdning

1. Moms/momsregistreringsnummer framgår inte på underlaget
2. Säljarens namn och organisationsnummer saknas
3. Fakturadatum är i framtiden
4. Bild tagen på en datorskärm
5. För låg upplösning/suddig bild
6. Summan stämmer inte överens med kortdragningen
7. Valuta saknas på utländskt kvitto

Glada hälsningar,