Här är en steg-för-steg guide för hur du skickar in Inkomstdeklaration 2 på Skatteverkets hemsida. Red Flag är en av få företag som jobbar med elektronisk filöverföring till Skatteverket - vilket gör processen väldigt smidig för dig som kund! Följ stegen nedan så är du klar på nolltid!

Steg 1

Surfa in på www.skatteverket.se och klicka "Logga in" i det övre högra hörnet.

Steg 2

Identifiera dig för att logga in på Skatteverket. Välj identifieringsmetod.

Steg 3

Byt så att du företräder ditt företag. Klicka på "Byt".

Steg 4

Välj ditt företag i listan under fliken Företag

Steg 5

Klicka på rutan "Inkomstdeklaration 2 att skriva under"

Steg 6

Skriv sedan under och skicka in.

Nu är du klar! Så smidigt!

Tipsa gärna om vår tjänst till vänner och bekanta som driver eller funderar på att driva företag! Tack!