Red Flag har varken bindningstid eller uppsägningstid på sin tjänst, vill du av någon anledning lämna oss så meddelar du oss det genom att maila till oss på support@redflag.se. Du behöver också tala om från och med när tjänsten ska avslutas.

Flytta
Vill du säga upp vår tjänst för att flytta din bokföring till en annan bokförare så exporterar vi dina siffror utan extra kostnad. Du får då en sie-fil (avstämd och uppdaterad), alla dina uppladdade verifikationer samt en verifikationslista samt rapporter för hur det har gått under året. Detta gör det möjligt för dig att enkelt fortsätta med din bokföring på annat håll.

Avregistrera firman helt?
Om du har beslutat dig för att avregistrera din enskilda firma finns det ett par saker du behöver göra. 

Om du har obetalda fakturor behöver dessa vara betalda, eller krediteras, innan du avregistrerar företaget. För att verksamheten ska vara helt avslutad ska företagets alla tillgångar vara sålda och skulderna ska vara betalda.

Har du gjort kortköp med ditt Red Flag-kort behöver du se till att ladda upp kvitton för dessa så att de hinner bokas i tid, alternativt ta köpen som privata utlägg. 

Här kan du läsa om hur du går tillväga:


Om du har ett AB som du planerar att avregistrera/likvidera - kontakta oss på 08-50254086.

Tänk på att du kommer att behöva göra ett bokslut i slutet av året även om du avregistrerar ditt företag. Vill du ha vår hjälp med det kan du antingen välja att ligga kvar på månadsavgiften fram till nästkommande januarimånad, alternativt kan du köpa loss ditt förenklade bokslut och NE-bilaga till deklarationen för 2995kr ex. moms. Väljer du det senare så skickar vi fakturan innan du gjort din avregistreringen så att du på så vis kan ta kostnaden på företaget. 

Vänligen
Red Flag

Hittade du svaret?