Tre vise män fick en vision. Uppbackade av kloka investerare sattes bollen i rullning och nu är vi igång med förverkligandet av denna idé. Vi vill göra företagandet enklare för alla, var än du befinner dig.

Vi har byggt en maskin som förenklar och underlättar bokföringens ädla konst. Med hjälp av automatisk avläsning av t.ex. kvitton har vi automatiserat flera av de moment som krävs i upphållandet av en korrekt bokföring. I vårt system kan du som användare ladda upp de verifikationer du vill ha bokförda, du skapar fakturorna direkt från vår sida och när du handlar på ditt Red Flag-mastercard bokför vi transaktionerna automagiskt.

Detta möjliggör också för oss att sammanställa och presentera ditt företags ekonomi för dig i realtid eftersom allt bokförs löpande. I slutet av året har vi allt samlat för att enkelt hjälpa dig med dig bokslut, NE-bilaga till deklarationen och utdelning om du har ett AB.

För att det ska fungera behöver du därför samla allt hos oss. Till en månadskostnad från 498kr exkl moms får du löpande bokföring, bokslut gjort, företagskonto och betalkort samt en faktureringstjänst. Oavsett hur mycket du omsätter. Allt du behöver för att driva din firma! Är det en ny firma så hjälper vi dig dessutom att registrera den åt dig.

Vi bygger och planerar hela tiden för att förbättra funktionaliteten i vårt system. Har du delar i din bokföring som vi inte ännu har lärt vår maskin att hantera så kommer vi att be dig ha tålamod med oss och fråga om det är ok om vi återkommer när vi fått fler funktioner på plats?

Bakom allt detta finns självklart support (med puls) att få, du kan alltid kontakta vår kundservice om du har frågor eller funderingar kring hur det fungerar att lägga sin bokföring hos Red Flag.

Vill du veta mer? Här finns en mer utförlig artikel med information för dig som överväger att bli kund hos oss. Du är förstås också välkommen att ringa oss på 08-50254086.

Vänligen
Elionor och Red Flag.