Det absolut första du behöver göra, om du inte redan gjort det, är att fylla i en intresseanmälan på www.redflag.se och lämna dina kontaktuppgifter. Om du också verifierar dig med mobilt bankID så har vi grunden för klar ditt konto hos oss.

För att kunna göra din ansökan om en F/FA-skattesedel på Skatteverket behöver vi samla in lite siffror från dig. Det här är nog inte den roligaste uppgiften men vi kommer bara be dig att göra det en gång! (Vi kommer att ta hand om val av redovisningsmetod, momsregistrering och det övriga som ska fyllas i ansökan.) 

När du har fått ihop denna information så skickas det till oss och vi lägger upp ett konto till dig. Du får gärna föreslå en tid som passar dig att vi ringer upp för att göra själva ansökan på verksamt.se. Räkna med att det tar ca 10min och du behöver ha ditt bankID tillgängligt.

När uppstarten är påbörjad kommer du att kunna logga in på foretag.redflag.se för att se dina uppgifter och följa hur processen går. Vi bevakar handläggningen hos Skatteverket och kontaktar dig så fort de är klara och vi kan aktivera ditt konto hos oss. Samma dag är du redo att börja fakturera!

Red Flag AB kommer i samband med detta att göra en kreditkontroll. Den utförs av SYNA och kommer inte att påverka din kreditvärdighet.

/Mvh Elionor och Red Flag

Hittade du svaret?