Vad kul att du är intresserad av vår tjänst!

I dagsläget har vi vissa begränsningar som gör att det finns vissa typer av verksamheter vi inte kan ta in till oss. Om du t.ex. bedriver byggverksamhet, försäljning/import av produkter eller har en butik/salong med behov av dagskassa så kan vi tyvärr inte hjälpa dig.

Här kan du läsa mer om de funktioner som vi saknar stöd för i dagsläget:

Vi fortsätter att utveckla vår produkt med målsättningen att kunna öppna upp vår tjänst för fler och förhoppningsvis alla verksamheter. Om du vill att vi sparar dina uppgifter och återkommer när vi har det stöd som krävs för att ta hand om just din bokföring så gör vi gärna det!

Är du nyfiken på vår tjänst och vill läsa mer:

Vill du läsa mer om vanliga frågor kan du trycka här:

Du är givetvis välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor eller tror att vi kan hjälpa dig ändå!