Vi rekommenderar att du laddar upp ditt kvitto direkt efter genomfört köp. Här kan du läsa om hur du gör det:

Under “ATT GÖRA: LADDA UPP KVITTON” hittar du kortköp du har gjort som behöver kvitton.

Tryck på ditt kortköp så får du upp en filväljardialog på datorn, eller möjlighet att välja att ta en bild med kameran på din mobil.

Exempel:

När du har valt filen på datorn eller tagit bilden på mobilen så är ditt kortköp förvalt och du kan trycka på "SPARA". Laddade du upp kvittot genom att trycka på "NYTT KVITTO" så behöver du välja rätt kortköp här, eller välja att det är ett privat utlägg.

Exempel:

När du är klar så har ditt kortköp försvunnit från “ATT GÖRA: Ladda upp kvitton” och ditt kvitto ligger nu under “UNDER BEHANDLING”.

Klart!

När kvittot ligger "UNDER BEHANDLING" kommer Red Flag att bokföra det, när det är klart hamnar kvittot under "KLARA".

OBS: Ladda upp ditt kvitto direkt när du har gjort ett kortköp

Red Flag-kortet är endast till för företagsköp. Om du i efterhand känner att något av dina köp egentligen är ett privat köp kan du läsa här om hur du markerar ett kortköp som privat: