Ibland visar det sig att det har blivit fel uppgifter i en faktura eller att kunden inte längre ska betala den, i båda fallen så behöver man kreditera fakturan.

Här följer bilder som visar hur man gör detta i vårt gränssnitt:

Du börjar med att öppna fakturan.

Sedan trycker du på de tre prickarna uppe i högra hörnet och väljer kreditera.

Om du har skickat ursprungsfakturan till din kund så är det viktigt att du också skickar kreditfakturan till kunden.

Om du inte har hunnit skicka fakturan till kunden ännu så kan du välja ladda ner fakturan och skicka den själv men sedan behöver du då inte skicka den till kunden.

Sedan är det klart!

Vill du se en instruktionsvideo som guidar dig genom förloppet? Kika här!