Gå in på verksamt.se. Under "mina sidor" hittar du i vänsterkolumnen "mina företag".

För att komma in till de registrerade uppgifterna för din enskilda näringsverksamhet klickar du på "välj".

På nästa sida ser du alla uppgifter som är registrerade hos Skatteverket, och eventuellt Bolagsverket. Under rubriken "Skatteverket" hittar du längst ner i rutan länken du ska gå in på.

Här ser du de uppgifter som specifikt är registrerade hos Skatteverket. Under dessa trycker du på knappen:

Återkallande av F/Fa-skatteregistrering ska ske: ange dagens datum, räkna med handläggningstid innan Skatteverket har handlagt ärendet.

Orsaken till avregistreringen är att bolaget inte länge ska bedriva verksamhet. Fyll enligt ovan.

Avregistrering av moms ska ske: ange dagens datum (samma datum som tidigare angett).

Klicka dig vidare och signera med mobilt bankID. Ladda ner och spara kvittensen.
Meddela oss när detta är gjort.